Blog

L’estiu arriba i els mosquits també, en Ventanas Direct tenim tots els models, mosquiteres enrotllables, fixes, corredisses i per a portes un model que li encantarà, la mosquitera prisada.

  • Mosquiteres

Les mosquiteres s’han fet imprescidibles en els últims anys per causa de diferents i molestos mosquits que ens solen visitar en èpoques estivals. Es fabriquen diversos models de mosquiteres cadascuna adaptada a la finestra o balconera on han de ser instal·lades.

El textilado o malla és de fibra de vidre i és molt durador al temps i a la intempèrie durant diversos anys i tenint possibilitat de tornar a textilar si es deteriorés.

  • Mosquitera enrotllable

Les mosquiteres enrotllables són gairebé les mes comuns de totes, ja que es poden instal·lar en gairebé tots els models de finestres. Funciona com una persiana ja que consten d’un caixetí exterior amb moll 1 textilado o tela i unes guies d’alumini lacat. S’instal·len fàcilment i com a avantatge hem de només les fem funcionar quan les necessitem quedant plegada en la seva caixetí quan no tenim molestos mosquits. Són molt còmodes d’usar i molt eficazes ja que deixa completament segellada la finestra.

  • Mosquitera corredissa

Són com el seu nom indica les mosquiteres corredisses, que funcionen com les finestres o balconeres corredisses ja que van instal·lades a la mateixa guia.

També es poden instal·lar unes guies addicionals en cas que no sigui compatible amb les guies de la finestra. L’avantatge que tenim amb aquestes mosquiteres a relacción a les enrotllables és queno requereixen instal·lació ja que com s’ha descrit s’instal·len a la guia de la carpinteria metalica. Són aconsellables per a grans mesures però també tenen un màxim tant d’alt com d’ample preestablert per fabrica.

  • Mosquiteres enrotllable prisada

Aquest model de mosquiteres prisades, és el més indicat per a grans balcons ja que es poden posar una o dues en la mateixa balconera. Funcionen amb el sistema enrotllable però en aquest cas és lateras per a cobrir una gran superfície. Normalment s’instal·len a balconeres o terrasses i el seu teixit encara que segueix sent de fibra de vidre és prisat ja que d’aquesta manera és molt més resistent que els enrrotllables llisos.

Aquest sistema no ens impedeix que es plege a desplege amb molta facilitat a l’hora de recollir la mosquitera.

A l’hivern poden romandre plegades en el seu caixetí sense necessitat de desmuntar-fins el proper estiu fent que el teixit sigui més durador. Estan fabricades en alumini lacat com les anteriors i també varietat de colorestanto estàndards com qualsevol altre color d’una carta mosquitera prisada.

Encuentra aquí la venda persianas y mosquiteras que necesitas fabricadas a medida en todos los colores.